Need help installing Hotjar?

Docenten

Erwin van der Wouw

Erwin is vaste choreograaf bij Theaterschool T’extpierement. Hij heeft zijn sporen in het vak inmiddels nagelaten. Na dansacademie Artez in Arnhem, waar hij afstudeerde als docent dans eerste graad, klassieke dans, jazz dans, met als specialisatie Flamenco en Caractere, ging hij door heel Europa en Amerika om mee te dansen met gezelschappen van naam.

Hij stond o.a. in ‘Hello Dolly’ en ‘Cats’ en danste op verschillende cruiseschepen. In Parijs werkte hij in ‘Euro Disney’, in ‘La Nouvelle Eve’ en had hij lange tijd een contract als vaste danser in de ‘Moulin Rouge’.

Momenteel is Erwin werkzaam als docent dans op Dansacademie Rijn Ijssel en op de Nederlandse Musical Academie. Daarnaast maakt hij grote shows in Nederland, Frankrijk en Duitsland en maakt hij choreografieën voor Schwarzkopf in Berlijn en Royal Palace in Straatsburg. Hij woonde en werkte bijna 10 jaar op Mauritius voor Sun and Kerzner International en werkte daar met een eigen showgroep, waarvoor hij zelfs een presidentiële onderscheiding kreeg voor ‘best supportive manager’.

KvK - 58263098
BTW - NL001756890B33
IBAN - NL32INGB0662132890

contactformulier

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanmelden
Contactgegevens

Theaterschool T'eXtpierement
Berghemseweg 39
5348 CA Oss

06 - 30 134 239
aradoes@gmail.com

Realisatie website - StudioDubbel