Need help installing Hotjar?

London Musical Theatre 
Intensive

Leer van professionals uit West End London

Exclusief voor Nederland!

Wat gaat er gebeuren?
Jaarlijks biedt Theaterschool T’extpierement een weekcursus aan voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van zang en interpretatie.
 Een aantal docenten die werkzaam zijn op West End London komen in de cursusweek over om hier een dagprogramma te bieden waarin ongeschoolde en reeds geschoolde zangers zich jaarlijks verder kunnen ontwikkelen.

De cursus is voor iedereen geschikt, je gaat aan de slag op jouw eigen niveau. Kun je nog niet echt goed zingen, dan kun je het hier zeker leren. Ben je al werkzaam in het vak of bijna professioneel dan kun je hier papieren halen en verder trainen. Je gaat intensief aan de slag op jouw eigen niveau en werkt met tenminste 3 verschillende zangcoaches. Je werkt in groepen en individueel en naast zang komen ook interpretatie en dans/beweging aan bod. Aan het einde van deze week leg je een examen af in het level waarin je die week getraind hebt. Dit examen leg je af voor een aparte commissie die overkomt uit London. Ook ga je zingen in een voorstelling die we in diezelfde week monteren met de stukken die je met alle andere deelnemers zingt. Ook werk je in deze week naast je zang aan interpretatie en dans/beweging.

Hoe gaat het in zijn werk?
Eerst doe je een auditie. Vervolgens word je ingedeeld in het level dat past bij waar jij op dit moment zang technisch staat. We werken van level 1 t/m level 8. Level 1 is voor mensen die net starten met zingen en level 8 is voor mensen die ervaring hebben en grotendeels werkzaam zijn op het gebied van zang.

Je werkt de hele week aan van tevoren zorgvuldig gekozen nummers. Je werkt aan staging van het lied, aan interpretatie en er worden ook per level gezamenlijke meerstemmige stukken ingestudeerd. Op het gebied van beweging vragen we je deel te nemen aan de, per level, gekozen choreografieën van onze vaste choreograaf. Aan het einde van de trainingsweek leg je een examen af voor een officieel certificaat / diploma. Studenten die alle levels hebben doorlopen kunnen een diploma level doen. Een LCM-diploma is een internationaal erkend certificaat van London College of Music. Voor meer informatie klik je hier.

Vanaf level 8 biedt LCM de mogelijkheid om in Londen de voltijdse studie te volgen. De examencommissie selecteert deze potentiële studenten tijdens de examens hier in Nederland.

Wat moet je kunnen om mee te doen?
Om voor jou én de groep het maximale uit de week te kunnen halen, zijn er een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen:

  • Je moet 12 jaar of ouder zijn ( jongere kinderen die goed Engels spreken en een zware lesweek aan kunnen, mogen na overleg ook auditeren)
  • Je moet redelijk mee kunnen met de Engelse taal  ( in ieder geval kunnen verstaan)
  • Je moet een week intensief willen werken en trainen. Ook in de avonden thuis
  • Je moet auditie doen in januari / februari 2020
  • Je moet in de cursusweek van april /mei elke dag kunnen werken van 10.00 tot 18.00 uur
  • Je bent elke dag aanwezig in Nesterlé in Nistelrode, Brabant
  • Je werkt mee aan groepschoreografieën en aan een voorstelling

Audities coming up!

De auditie data voor 2020 zijn: 6, 7, 8 en 9 februari 2020. De auditie zal afgenomen worden door o.a. één van de zangcoaches uit London.

Professioneel
Wanneer je al geschoold bent, kun je behoorlijk hoog instappen in deze cursus en gaan tot en met het diploma Level. Wanneer je voor dit Level wordt ingedeeld, krijg je tijdig te horen hoe het examen in zijn werk zal gaan en wat je er allemaal voor moet kennen en kunnen.

Groepsauditie / workshop
Wanneer je vanuit een koor, theatergroep of opleiding behoefte hebt aan een zangworkshop van één van onze West End professionals kun je dat aanvragen via onze theaterschool. Als er in de deelnemende groep dan ook mensen zitten die willen auditeren, kan deze workshop meteen gelden als auditie. Na afloop van de workshop zal de zangcoach zeggen in welk level je zou kunnen starten. De workshops zullen gepland worden in overleg.

Bekijken

Zet de LMT-week alvast in jouw agenda!

Vrijdag 24 april t/m zaterdag 2 mei 2020, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Koningsdag geen les. Locatie Nesterlé in Nistelrode (bij Oss).

Kosten LMT week
Ons aanbod is uniek, we zijn de enige theaterschool in Nederland die deze cursus via LCM mag aanbieden!

  • Audities zijn voor iedere deelnemer gratis
  • Leden van T'eXtpierement betalen € 425,00 exclusief examen kosten 
  • Niet-leden van T'eXtpierement betalen € 495,00 exclusief examen kosten 

Kosten examen
De kosten van het examen zijn afhankelijk van het level waarin je zit en op te vragen bij ons of op de website van LCM. Het is niet mogelijk deze cursus te doen zonder een examen af te leggen. London College of Music past de prijzen jaarlijks aan.

Korting!
Ook dit jaar is er de mogelijkheid om € 80,00 te besparen op de totale kosten van de cursus. Er komen namelijk behoorlijk wat studenten uit London meedoen. Zij zoeken een slaapplaats. Een week onderdak geven aan één van deze studenten levert je € 80,00 per student op. Een mooie korting. Hierbij zal gelden….wie het eerst komt, wie het eerst maalt… We kunnen je geen garantie geven dat je iemand in huis krijgt. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan je bellen met Astrid Radoes op 06-30134239, of mailen naar aradoes@gmail.com

KvK - 58263098
BTW - NL001756890B33
IBAN - NL32INGB0662132890

contactformulier

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanmelden
Contactgegevens

Theaterschool T'eXtpierement
Berghemseweg 39
5348 CA Oss

06 - 30 134 239
aradoes@gmail.com

Realisatie website - StudioDubbel